Zelfstandig werkend bakker

Bakker Suikerbuik Stageplaats in Bakkerij en Keuken

In een kleine bakkerij/ lunchroom met open werkruimte maak je dagelijks vers gebak, koekjes en de bestelde taarten. 's Morgens ben je meestal hiermee bezig, 's middags bereidt je de lunches klaar en de High Tea's. Je werkt direct samen met de banketbakker/ eigenaar en een kok en leert daarom erg veel. I.v.m. dat het een open ruimte is, waar de klanten direct zicht hebben op je werk, zoeken wij iemand die netjes kan werken en representatief is.

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiast, netjes werkend, representatief voorkomen.

Wat biedt het bedrijf?

Juist omdat wij zowel een bakkerij als een lunchroom zijn leer je hier heel veel.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

lees verder