Banketbakkerij Stoffer Werken bij de beste banketbakkerij van Delft
Tijdens jouw BOL stage leer je als tweede of derde jaars de laatste fijne kneepjes van het banketbakkersvak. Wij zijn een ambachtelijk patisserie met hoogstaande (h)eerlijke producten. Wij werken alleen met de beste grondstoffen en bieden jou de kans om jouw kennis te verrijken tijdens deze stage periode. We vertrouwen erop dat je de basis kennis van het banketbakkersvak beheerst en vertrouwen erop dat je jezelf bij ons durft te ontwikkelen. Er is ruimte voor vragen, leermomenten, maar vooral voor het maken van hoogwaardige producten onder professionele begeleiding van onze banketbakkers, tevens praktijkopleider. Binnen ons bedrijf is het hebben van de basiskennis een pré, zodat jouw ontwikkeling eerlijk tot zijn recht kan komen met het maken van specifieke producten; een stage in jouw 2e of 3e leerjaar is daarom het meest geschikt.
Naar wie zijn wij op zoek?
Creatief, oog voor detail, zelfstandig, innovatief, leergierig, nieuwsgierig, extravert, ambitieus, flexibel
Wat biedt het bedrijf?
Kennis en ervaring opdoen in een hoogstaand bedrijf. Hecht team waar samenwerken belangrijk is.
Wat ga je leren?
- Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
- B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
- B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
- B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
- B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten