Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Hampshire Hotel Delft Centre Please to meet you!

Je treedt binnen in een warm en gezellig hotel. Je dag start zodra je het hotel binnen loopt, ook jij bent de ster van het hotel en betreedt het hotel via de hoofdingang. Na binnenkomst loop je iedereen even langs om goedendag te zeggen. Je neemt de dag door wat er te verwachten is, je treft voorbereidingen om in de ochtend of de avond de gasten een optimale gastbeleving te geven. Wanneer er geen gasten zijn ontwikkel je in jouw kennis op het gebied van dranken, HACCP, food, of gastbeleving. Wie weet sluit je je dienst af met een leuk optreden op onze mainstage

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij gemotiveerd om van je stage een succes te maken en schuw je niet om contacten leggen met gasten om ze een optimale beleving te geven. Dan zoeken we jou voor deze stage

Wat biedt het bedrijf?

Hampshire Hotel- Delft Centre is een Delfts familiebedrijf waar het thema muziek de boventoon voert. Tijdens je stageperiode word je eerst backstage getraind om daarna het podium te betreden en zelfstandig shifts te draaien. We hebben een aantal bevlogen leermeesters in ons team die je graag de kneepjes van het hotelvak leren. Inmiddels hebben we ruim 10 jaar ervaring in het begeleiden van stages.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder