Restaurant Kruydt
Restaurant Kruydt is gevestigd in één van de monumentale panden van het voormalig artillerie depot in Delft. Een mondiale keuken waar zo goed als alles huisgemaakt wordt. In de bediening is naast een correcte informele service en beleving ook veel aandacht voor wijn spijs combinaties. Al direct sinds de opening in april 2018 draait Kruydt mee in de top van Delft en omstreken. Tot volle tevredenheid hebben we al een aantal leerlingen succesvol mogen begeleiden. Een gezellig bedrijf waar heel veel kan en mag en waar rekening wordt gehouden met elkaar.
Naar wie zijn wij op zoek?
Goeie leergierige werkhouding flexibel Sociale omgang Klantvriendelijkheid het liefst met de benodigde ervaring
Wat biedt het bedrijf?
Restaurant Kruydt is gevestigd in één van de monumentale panden van het voormalig artillerie depot in Delft. Een mondiale keuken waar zo goed als alles huisgemaakt wordt. In de bediening is naast een correcte informele service en beleving ook veel aandacht voor wijn spijs combinaties. Al direct sinds de opening in april 2018 draait Kruydt mee in de top van Delft en omstreken. Tot volle tevredenheid hebben we al een aantal leerlingen succesvol mogen begeleiden. Een gezellig bedrijf waar heel veel kan en mag en waar rekening wordt gehouden met elkaar.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring