Lef Restaurant & Bar JE WORDT HIER DE KOK DIE ELK CAFÉ-RESTAURANT WILT HEBBEN!
Als leerling kok werk je in een enthousiast team van 4 koks. Voorbereidend werk als sauzen, soepen en desserts maken, leveringen ontvangen, controleren en opbergen, a-la-minute koken en doorgeven van gerechten en aan het eind van de dag natuurlijk weer alles schoonmaken zijn jouw hoofdtaken. Al onze producten zijn vers en huisgemaakt. Er wordt met een Frans/Mediterrane kaart gewerkt. Deze wisselt 1x per seizoen. Je begint je dag met de voorbereidingen (mise en place). Chocolademousse maken, groentes snijden en garen, pepersaus maken, verse aïoli maken zijn zo wat voorbeelden. Rond vijf uur krijg je een warme maaltijd, waarna het diner begint. De eerste bonnen komen binnen. Om 21 uur sluit de keuken en help je mee met opruimen en het denkwerk voor morgen: de mise en place voor morgen invullen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste en vrolijke koks!
Wat biedt het bedrijf?
Bij LEF werken heeft zo z'n voordelen: Jij en je vrienden/familie krijgt 30% korting In de zomer ga je een dag op uitje In de winter ga je op personeelsreis Met kerst krijg je een cadeau Je bent vrij met kerst en oud&nieuw LEF is een druk en populair café en dat betekend dat er ook voor jou een hoop doorgroeimogelijkheden zijn. Zo kun je als kok doorgroeien naar een functie als chefkok of shiftleader.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan