Kok

Restaurant Le Vieux Jean Dé leerplek in het centrum van Delft

De student gaat alle voorkomende keukenwerkzaamheden doen, in het begin voornamelijk in garde en patisserie. Alles onder leiding van de chef of de sous chef. Het restaurant is 4 dagen geopend waarvan 2 dagen alleen voor diner. We houden het aantal uren wat je werkt zeer goed in de gaten zodat je voldoende tijd overhoud voor studie en vrije tijd.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student moet leergierig zijn en goed in teamverband kunnen werken. Creativiteit is een pré.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een ambachtelijk bedrijf met een klein team zo heb je de kans om van ervaren leermeesters, veel vanaf de basis te leren.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder