Hotel Ernst Sillem Hoeve
Wij bieden je een uitdagende leerplaats, in één van de leukste conferentiehotels van Nederland. Je werkt in een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s in een dynamisch team, waar teamwork vanzelfsprekend is en we het beste uit elkaar halen! En…bij ons vallen er goede afspraken te maken over vrije dagen en weekenden. Ook verdelen we de feestdagen evenredig, zodat je met je gezin, vrienden/vriendinnen of je ‘lover’ ook nog een leuk leven hebt! Je wordt begeleid door een gecertificeerde leermeester en afhankelijk van je ervaring en skills kun je superveel bij ons leren. We helpen je graag mee om een horecatopper te worden! Meer weten? Check onze website www.esh.nl
Naar wie zijn wij op zoek?
Fijn als je weet hoe je onze gasten een welkom gevoel kunt geven! En...als dat een beetje in je DNA zit leren wij je graag de rest!
Wat biedt het bedrijf?
Ons supergezellige team staat altijd voor elkaar klaar. Wij zijn hardwerkende professionals die ook dol zijn op een beetje humor op de werkvloer. We leren veel van elkaar en helpen jou daarom graag een horecatopper te worden! Bij ons kun je lekker mee-eten voor lunch en avondmaaltijd. En...qua werktijden/roosters denken we graag met je mee om werk en prive in balans te houden.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers