Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant De Lage Vuursche Zelfstandig werken de gastvrouw/heer, talentenjacht!

Bij Restaurant de Lage Vuursche steken we graag tijd en energie in studenten die willen leren over de klassieke manier van gastvrijheid. Tafelbereidingen schuwen je niet maar die wil je juist graag perfectioneren. Door de veelzijdigheid van ons bedrijf kan je op veel gebieden leren, wijnkennis vergroten en jezelf verder ontwikkelen als gastvrouw of gastheer. Al meer dan 154 jaar zitten wij op onze plek en kennen we de omgeving en onze gasten als geen ander en wij nemen jou dan ook graag mee in onze wereld van gastvrijheid. Interesse? Je mag altijd bellen of kom gewoon een keertje langs!

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent de toekomst van de gastronomie. Gastvrijheid is precies datgene waar je graag mee bezig bent. We verwachten dat je oog hebt voor details en dat je altijd opzoek bent naar een creatieve oplossing. We vinden het belangrijk dat je wilt leren, over eten, drinken, gastvrijheid en dat je open staat om jezelf naar een hoger niveau te tillen. Uiteraard ben je niet verlegen maar een aanpakker en denk je niet alleen in hokjes. Teamspeler met energie voor 10 en altijd open voor verbetering.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een klassiek bedrijf waar we werken met gastronomische en gastvrije normen en waarden. Als familie bedrijf vinden we het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in de leer en werkomgeving en daar streven we altijd naar. We hebben een jong en dynamisch team, zowel in de keuken als op de vloer. Graag werken we nog met klassieke tafel bereidingen zoals Crêpes Suzette, Steak Tartaar, Stroganoff saus en het fileren van vis, wild of gevogelte. Als je de klassieke onderdelen van het vak wilt leren zijn wij de beste plaats voor jou!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder