Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant De Lage Vuursche Gastheer/gastvrouw talenten ontwikkeling in klassiek Frans familie bedrijf!

Jij bent bezig met je weg vinden binnen de gastvrijheid en met name in de horeca. Je wilt je ontwikkelen als gastheer of gastvrouw en leren over ons vak. Wij vinden het opleiden van jonge en enthousiaste mensen heel erg leuk en willen je daarom zoveel mogelijk bagage meegeven zodat je veel meer weet en kan als je bij ons het pand verlaat en met plezier terugkijkt op ons jonge en enthousiaste team en de manier waarop jij hebt geleerd. Kom eens binnen om kennis te maken je weet nooit wat er van komt!

Naar wie zijn wij op zoek?

Als gastheer/gastvrouw ben je altijd bezig met de mensen om je heen. Jij streeft ernaar om onze gasten zo op hun gemak te stellen dat ze zicht thuis voelen en echt genieten. Jij bent representatief en verzorgt, spreekt goed Nederlands en je geniet zelf ook van uit eten gaan. Het is jouw doel om jezelf te blijven ontwikkelen in product en wijnkennis en wil altijd meer weten.

Wat biedt het bedrijf?

Met meer dan 150 jaar ervaring in de gastvrijheid nemen we jou mee in onze sfeer. We willen jou helpen om jezelf verder te ontwikkelen als gastheer/gastvrouw en helpen je kennis te vergroten. In ons klassieke restaurant houden we vast aan de originele etiquette met een knipoog naar het heden. Samen jou talent verder ontwikkelen is het doel. Wij leren jou graag klassieke tafelbereidingen zoals Crêpes Suzette of stroganoff saus. Buiten het a la carte restaurant beschikken wij ook nog over diverse ruimtes voor diners, feesten of andere bijeenkomsten. Ook daar kunnen wij jou inzetten. Diversiteit alom. Zullen we een afspraak maken?

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder