Event Company, locatie Kasteel Hooge Vuursche Zelfstandig werkend gastvrouw/gastheer stage in een kasteel
Werken bij in de Kasteel De Hooge Vuursche is heel gevarieerd. Doordat er bij ons allerlei verschillende evenementen plaats vinden is een dag bij ons nooit hetzelfde. Kasteel De Hooge Vuursche is al 4 jaar op rij Toptrouw locatie nummer 1 van Nederland. Naast bruiloften doen we ook veel zakelijke evenementen en vergaderingen. Naast de zalen beschikt het Kasteel nog over 19 hotelkamers en heeft het een luxe vergadercentrum.
Naar wie zijn wij op zoek?
Ervaring, daar leggen wij graag de basis voor, maar uitstraling, inzet en leergierigheid zijn belangrijker!!
Wat biedt het bedrijf?
Het team van Kasteel De Hooge Vuursche bestaat uit 16 Fulltime medewerkers en een poulle van ongeveer 30 parttime collega's. Elk jaar hebben wij 2 tot 3 gastcollega's van ROC's en Hotelscholen uit de omgeving. Wij staan voor een correcte begeleiding en ontwikkeling van onze gastcollega's. Een gedegen inwerk traject met een Buddy en een eigen Leermeester is de basis voor een leuke en leerzame periode op ons mooie landgoed. Gastcollega's die hun leerperiode succesvol hebben afgerond kunnen bij ons parttime in dienst komen. Zo zie je dat er mogelijkheden zijn om bij ons te blijven in de rol van Bijbaan Events of eventueel alss Fulltime collega.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat