Zelfstandig werkend kok

Van der Valk Hotel Delft A4 Kom jij het vak leren in ons nieuwe Van der Valk Hotel Delft A4?

Als Kok verricht jij zowel voorbereidende- alsmede a la minute kookwerkzaamheden en kook jij met moderne apparatuur. Je draait samen en onder toezicht van de Zelfstandig Werkend Kok een partie. Als Zelfstandig Werkend Kok verricht jij zelfstandig zowel voorbereidende- alsmede a la minute kookwerkzaamheden en kook jij met moderne apparatuur. Je stuurt vaktechnisch de Koks, Leerlingen en Stagiaires aan.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je kookt met liefde & passie en jouw gerechten zijn altijd op smaak. Kennis en ervaring met de HACCP regels is dan ook zeker een pré. Als je ook bekend bent met allergieën en diëten zou dat top zijn!

Wat biedt het bedrijf?

> Allereerst een warm welkom! > Werken in een gloednieuw Van der Valk Hotel! > Goede begeleiding en een gezonde dosis aandacht. > Een team vol met leuke collega’s en potentiële vrienden! > Een veelzijdige functie in een toonaangevend hotel (en dat is goed voor jouw CV!) > Een rooster wat qua werkdagen en -tijden redelijk flexibel is in te delen en bovendien altijd in overleg! > Een hele lekkere maaltijd wat met liefde wordt gemaakt samen met jouw koks collega's. (voor het normbedrag wat door de belastingdienst is vastgesteld) > Doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden binnen het team

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder