Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Hotel De Schout - Mr. Mayor bistro & grill

Hotel de Schout beschikt over 4 restaurants. Mr. Mayor Bistro en Grill ( Franse keuken) en Food & Drinkclub De Wethouder (Wereldkeuken) The First Floor ( exclusief dineren in 4,5 of 6 gangen) Restaurant Il Municipio (Italiaans restaurant) Student heeft keuze uit bovenstaande restaurants, combinatie is uiteraard ook mogelijk.

Naar wie zijn wij op zoek?

Passie voor de Horeca, positief en leergierig

Wat biedt het bedrijf?

Leerlingen worden gelijk gesteld aan het het vaste personeel en profiteren dan ook van de prettige arbeidsvoorwaarden. - Goed salaris € 7,00 - € 12,00 per uur - Personeelskorting - Fooi

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder