Kok

Restaurant Bolle Jan B.V. Gezellig gedreven kok

Restaurant Bolle Jan in Denekamp biedt jou de unieke kans om je culinaire vaardigheden te ontwikkelen in een gezellige en professionele omgeving. Waarom stagelopen als kok bij Restaurant Bolle Jan? Inspirerende Werkomgeving: Werk in een keuken waar creativiteit en vakmanschap centraal staan. Bij ons leer je hoe je de ambachtelijke pannenkoeken bakt en andere gerechten bereidt van klassieke tot moderne kook technieken Ervaren Begeleiding: Je wordt begeleid door ervaren koks die hun passie voor het vak graag met jou delen. Ontdek de wereld van de modernste H.A.C.C.P registratie systemen. Takenpakket: Van het voorbereiden van ingrediƫnten tot het opmaken van borden en het bedenken van nieuwe recepten, je doet het allemaal o.a ouderwetse bouillon trekken tot sousvide koken, pasteuriseren, ontkoppeld koken/regenereren. Leuke horeca tijden: Wij zijn geopend van dinsdag t/m zondag van 12:00 tot 20:00. en natuurlijke de vele gezellige uitjes

Naar wie zijn wij op zoek?

Een jong gedreven student die graag in een gezellig en gedreven team wil werken.

Wat biedt het bedrijf?

Jong gedreven team, waar alle gerechten vers en zelf bereid worden. Perfecte horeca tijden wij zijn geopend van 12 tot 20 (dinsdag t/m zondag)

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder