Meewerkend horeca ondernemer

The Lemon Tree

Stel je voor: je werkt vier dagen per week in een energieke en innovatieve horecawerkomgeving, terwijl je één dag per week naar school gaat. Dit is precies wat ons leerwerktraject bij The Lemon Tree Deventer inhoudt. Als student krijg je bij ons alle ruimte om het beste uit jezelf te halen. Je zult de kans krijgen om je vaardigheden te ontwikkelen in een restaurant dat 15 punten heeft gescoord in de Gault Millau fine dining gids. Onze ervaren leermeesters staan klaar om je stap voor stap te begeleiden, zodat je kunt groeien en evolueren naar jouw beste zelf. Onze aanpak is gericht op persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Wij geloven dat iedereen unieke talenten heeft en wij helpen je om die talenten te ontdekken en te benutten. Of je nu droomt van een carrière als chef of als gastheer/-vrouw, wij zorgen ervoor dat je alle kennis en ervaring opdoet die je nodig hebt. Bij The Lemon Tree Deventer.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder