Leidinggevende bediening

Cafe restaurant Lola´s Enthousiaste leerling voor de opleiding Leidinggevende Bediening

Bij Lola's leer je alle facetten die de horeca rijk is. Van het placeren van gasten tot het serveer gereed maken van drankjes en van het creëren en bewaken van de sfeer tot het uitserveren van de gerechten. Alles kan je leren. Overdag serveren we lunch en koffie, in de middag borrels op het terras en 's avonds een heerlijk diner in een warm en sfeervol restaurant. Je helpt bij het opstarten en sluiten van het restaurant, serveert onze gasten en assisteert bij ondersteunende werkzaamheden. Als je bij Lola's stage gaat lopen kom je terecht in een jong en dynamisch team dat elke dag plezier komt maken en de gasten tot in de details verzorgd.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar leerlingen die enthousiast zijn, een open houding hebben en veel willen leren. Enige werkervaring is verreist en werkervaring in de horeca is wenselijk. Verder is de beheersing van de Nederlandse taal een vereiste en moet je je ook verstaanbaar kunnen maken in het engels vanwege de vele internationale gasten die bij Lola's komen.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt een gezellige en veilige werkomgeving. Je komt terecht in een jong en dynamisch team waarbij je van iedereen wat kunt leren. Naast een stagevergoeding deel je natuurlijk mee in de fooi en mag je mee eten voor je shift begint. Daarnaast organiseren we een jaarlijks bedrijfsuitje waar je natuurlijk ook bij mag aansluiten.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder