Paviljoen Strand90 Enthousiaste leidinggevende bediening voor een hip strandpaviljoen gezocht!
Wil jij leren en werken op de mooiste locatie van het Domburgse strand, dan heten we jou graag welkom in ons team! Je komt allround mee te werken. Eerst leer je het bedrijf en de collega's beter kennen, daarna gaan we steeds meer leidinggevende taken aan je werkzaamheden toevoegen. We kijken waar jouw krachten liggen en benutten die graag. We kijken samen graag naar de mogelijkheden qua werkzaamheden en verantwoordelijkheden.
Naar wie zijn wij op zoek?
We zoeken een enthouasiaste student die graag wil leren.
Wat biedt het bedrijf?
We bieden een gezellige stage bij een hip strandpaviljoen in een prachtige badplaats. Veel stagiaires komen naast hun stage ook bij ons werken in hun weekenden en vakanties. Daarnaast komt het ook voor dat stagiaires na hun stage bij ons in dienst treden. Als we ruimte hebben in het team en je hebt laten zien dat je het kan én wil, is er veel mogelijk. We beschikken over woonruimte voor onze stagiaires, dus het maakt niet uit of je van verderop uit Nederland komt!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring