Strandbar Bombaai Op zoek naar fun en good vibes?!
Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar toppers voor aan de voorkant. Vind je het leuk om gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen, met een glimlach over het terras te vliegen, op uiteenlopende events te staan en ben je een kei in het afwisselen van taken tussen wijklopen, food & drinks runnen, hosten, shiftleader zijn en bar draaien? Dan pas jij zeker in het Bombaai team! Met onze unieke locatie, eigentijds concept en divers team zal geen dag hetzelfde zijn. Aan de voorkant werken we met een dynamisch team waarbij ieder individu meetelt. Eigen persoonlijkheid en diversiteit zijn belangrijke aspecten voor Bombaai. Een informele werksfeer die we ook graag willen laten zien aan de gasten. Tijdens je stage is er veel ruimte voor persoonlijke begeleiding en zal zelfstandig functioneren worden gestimuleerd. Je zal operationeel meedraaien en er voor zorgen dat op de vloer alles vlekkeloos verloopt.
Naar wie zijn wij op zoek?
De student beschikt over een goede dosis enthousiasme. Verder verwachten we een open, representatieve en gastvrije houding. Ook vinden we het erg fijn als de student bijdraagt aan een fijne werksfeer.
Wat biedt het bedrijf?
What’s in it for you? Je bent onderdeel van een jong, dynamisch en gemotiveerd team met de leukste collega’s en gezellige uitjes! Werken op toffe feestjes, borrels en partijen Een unieke en creatieve werkomgeving met het mooiste uitzicht van Zeeland! Tijdens je dienst zorgen wij voor heerlijke en voedzame maaltijden waarbij rekening wordt gehouden met ieders wensen Flexibele roosters waarbij we rekening houden met persoonlijke wensen Een passend salaris inclusief reiskostenvergoeding
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken