Meewerkend horeca ondernemer

Paviljoen Strand90 Enthousiaste manager / ondernemer horeca gezocht voor een hip strandpaviljoen in Domburg!

Wil jij leren en werken op de mooiste locatie van het Domburgse strand? Dan heten wij je graag welkom binnen ons team! Afhankelijk van het seizoen verschillen de werktijden. In de zomermaanden kun je werken tussen 10 en 22 uur, terwijl je in de wintermaanden alleen tussen 10 en 18 uur hoeft te werken. Je neemt bestellingen op, serveert bestellingen uit en maakt soms dranken achter de bar. Je komt allround mee te werken. Eerst leer je het bedrijf en de collega's beter kennen, daarna gaan we steeds meer leidinggevende taken aan je werkzaamheden toevoegen. We kijken waar jouw krachten liggen en benutten die graag. We kijken samen graag naar de mogelijkheden qua werkzaamheden en verantwoordelijkheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een enthouasiaste student die graag wil leren.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden een gezellige stage bij een hip strandpaviljoen in een prachtige badplaats. Veel stagiaires komen naast hun stage ook bij ons werken in hun weekenden en vakanties. Daarnaast komt het ook voor dat stagiaires na hun stage bij ons in dienst treden. Als we ruimte hebben in het team en je hebt laten zien dat je het kan én wil, is er veel mogelijk. We beschikken over woonruimte voor onze stagiaires, dus het maakt niet uit of je van verderop uit Nederland komt!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder