Meewerkend horeca ondernemer

De Crimp Werken bij een mooi en innovatief restaurant met een hecht en gezellig team? Kom werken bij De Crimp in Dordrecht!

De student zal het team ondersteunen bij de dagelijkse operatie. De student maakt kennis met de diner/lunch service, evenementen en alle zaken die bij de dagelijkse operatie horen zoals schoonmaak, voorraadbeheer en onderhoud. Daarnaast wordt van een leidinggevende verwacht dat zijn of haar kennis gedeeld wordt met het team, het team op sleeptouw neemt en andere inspireert.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over lef, passie en is erg leergierig. Daarnaast staat een leidinggevende sterk in zijn/haar schoenen.

Wat biedt het bedrijf?

Bij De Crimp (of een van onze andere zaken) zijn meer dan voldoende doorgroeimogelijkheden, hard werken wordt beloond! Daarnaast beschikt de Crimp over een hecht team, hard werken en genieten wanneer het kan; Daar staat De Crimp voor.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder