Brasserie de Waag Stage of bbl beschikbaar
Het verwerken van producten en het maken van gerechten voor onze gasten.
Wat biedt het bedrijf?
- dagzaak - alles vers - leuke uitdagende wisselende kaart
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
lees verder