Manager / ondernemer horeca

Buitenplaats de Bergse Bossen Zoek jij een toffe stage midden in het bos?

Buitenplaats de Bergse Bossen is een prachtig hotel, gelegen midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Het hotel heeft 65 hotelkamers en 13 conferentiezalen. Hierdoor ontvangen wij een mix van zowel leisure als businessgasten. Excellente gastvrijheid, warme service en een Fine werksfeer staan bij ons centraal. Hospitality, met net dat beetje extra! Tijdens jouw stage word je of allround ingezet op onze F&B afdeling. Waarin je assisteert in de bediening van ons restaurant of je bemant de bar van onze brasserie. Daarnaast bereid je de meetingruimtes voor op de komst van onze gasten en zorgt er gedurende de dag voor dat deze netjes worden bijgehouden. Ook is het mogelijk om stage te lopen bij de Front-Office. Jij bent hier het visitekaartje van ons bedrijf en houdt jij je dagelijks bezig met het in en uit checken van de gasten, persoonlijk contact leggen met de gasten en het communiceren met elke afdeling in het hotel. Kortom een uitdagende stage!

Naar wie zijn wij op zoek?

• Een vlotten babbel • Passie voor gastvrijheid • Gestructureerd • Zelfstandigheid • De ultieme teamplayer • Flexibel, ook in het weekend en op feestdagen beschikbaar zijn • Werkpaard, jij gaat automatisch harder lopen als dat nodig is

Wat biedt het bedrijf?

- Goede persoonlijke stage begeleiding; - We zijn een jong team van enthousiaste en ambitieuze collega’s en leren graag van en mét elkaar; - Buitenplaats de Bergse Bossen (als onderdeel van Fine Hotels & Suites) is een snelgroeiend bedrijf. Hier kun jij dus je steentje aan bijdragen!; - Groene en inspirerende locatie. Hier kunnen we veel over zeggen, maar je moet dit eigenlijk vooral zelf komen ervaren… - Verschillende doorgroeimogelijkheden omdat we het belangrijk vinden dat iedereen zich blijft ontwikkelen. - Een passende stage vergoeding; - Gratis parkeren als je met de auto komt; - Je kunt slapen in alle hotels van Fine met een leuke korting!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder