Manager / ondernemer horeca

Landgoed de Horst Make sombody smile today! Manager/ondernemer horeca

Als laatstejaars student horeca ondernemer/ manager zal je naast de restaurant manager meewerken aan de operationele leiding. Je wordt meegenomen in planning, organiseren, voorraadbeheer en operationeel leiding geven. Daarnaast zal je in een klein en gezellig team meewerken in dagelijkse gang van zaken, zoals het opnemen van bestellingen, het serveren van gerechten tot het opmaken van de rekening en afscheid nemen van de gast. De werkzaamheden verschillen per opleiding en kunnen in overleg worden besproken, om jouw ontwikkeling naar behoefte te kunnen invullen en je opleiding te kunnen afronden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Dit is niet jouw eerste functie in een restaurant. Je hebt in het verleden al wat ervaring op gedaan en weet wat je kunt verwachten. Belangrijk is dat je enthousiast en representatief bent. Je hebt er zin in. En je hebt oog voor detail. Heb je een goed idee? Laat het je leidinggevende dan weten! Wij staan open voor jouw initiatief.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zoeken een enthousiaste en leergierige student die wij met plezier en inzet begeleiden. Houd jij ervan om je gasten te verassen en doe je er alles aan om een geweldige gastbeleving te creëren. Meld je dan nu aan en sluit je dan aan bij een enthousiast team.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder