1910 Restaurant Zelfstandig werkend kok
De leerling zal in de keuken alle afdelingen doorlopen, van voorgerechten, desserts tot warme kant. We kijken naar de mogelijkheden van de leerling en passen daar het traject op aan.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij gaan voor een collega die zichzelf is, een passie heeft voor koken, leergierig en een sociaal karakter heeft. Iemand met een ambitie en die het fijn vind om in een teamverband onze gasten "de smaak van 1910" te laten ervaren.
Wat biedt het bedrijf?
Comfortabele werkomgeving waarbij kwaliteit en plezier centraal staan. Ontwikkelingsmogelijkheden met een gevarieerd aanbod aan trainingen en cursussen. 4 daagse werkweek en kans op een vaste aanstelling.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
lees verder