Zelfstandig werkend kok

Blok63-S Gezocht BBL leerling keuken

De taken bestaan uit: - Voorraad bijhouden - Bestellijst in orde maken + bestellingen doen - Mise en place lijsten maken en deze uitvoeren - Zorgen voor een schone werkplek en voldoen aan de dagelijkse HACCP vereisten - Binnen de ''Weekspecialiteit'' op onze menukaart de ruimte voor al je creativiteit - Lunchuitgifte - Assisteren en bedenken inhoud menu bij groepen met Buffet / Borrels / Diners

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerling. Die zeker weet dat hij/zij in de Horeca wil werken. Er is ook ruimte om na je stage te blijven werken.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden een fijne werkplek voor iemand die wél in de horeca wil werken, maar niet iedere avond en tot laat in de nacht.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder