Kazerne Expo Restaurant en hotel Wil je werken en leren in een veelzijdige hospitality-hotspot? Kom dan bij ons enthousiaste en gezellige team!
Wil je werken in een veelzijdige hospitality-hotspot? Houd je van koken met verse ingrediënten en wil je meer leren over de Italiaanse én Franse keuken? In Kazerne zijn twee restaurants waar je kunt meedraaien om uit te vinden wat jij leuk vindt en waar je goed in bent. In het grote restaurant leer je bijvoorbeeld van een echte Italiaan pasta’s maken en voor zowel kleine als grotere groepen te koken, in het intieme fine-dining restaurant hoe je vakkundig vissen fileert en van A tot Z een 7-gangen diner bereidt. Plus natuurlijk alle basistaken en technieken van de verschillende parties, de lol van een vol servies en – last but not least – om gewoon lekker te koken. Wil je veel leren en doorgroeien? Kom dan stagelopen bij ons enthousiaste en gezellige team!
Naar wie zijn wij op zoek?
We vinden het belangrijk dat je liefde voor het vak hebt, nieuwsgierig bent, flexibel en een teamspeler, dat je netjes kunt werken, van een dynamische werkomgeving houdt en een flinke dosis enthousiasme meebrengt!
Wat biedt het bedrijf?
Je wordt volledig onderdeel van ons jonge, enthousiaste en gezellige team. We bieden je een veelzijdige en trendsettende werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. En natuurlijk een passend salaris, met uitstekende voorwaarden zoals pensioenopbouw, toegang tot cursussen plus doorgroeimogelijkheden, zoals kans op een vaste baan. Daarnaast ontvang je korting in de Kazerne restaurants, designshop, wereldwijd in alle DesignhotelsTM én een pas voor korting in andere restaurants, wellness, sport en op uitjes naar bijvoorbeeld de bios en pretparken.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers