Zelfstandig werkend kok

Van der Valk Hotel Eindhoven Chef de Partie | Zelfstandig Werkend Kok in opleiding

LET OP: SOLLICITEREN KAN VIA WWW.STAGEBIJVANDERVALK.NL. --> Dit is een algemene vacature. Het kan dus zijn dat de stageplek niet meer beschikbaar is. De actuele beschikbare stageplekken vind je op www.stagebijvandervalk.nl! Dit ga je doen: - Je ondersteunt het keukenteam met de mise en place van de gerechten. - Je maakt zelfstandig de heerlijkste basisgerechten. - Je draagt bij aan een indrukwekkende presentatie van de gerechten. - Je helpt met het opruimen van de keuken. - Je beoordeelt de kwaliteit van te gebruiken producten/ingrediënten (versheid, houdbaarheid e.d.). - Je ontwikkelt recepten en past deze aan indien gewenst . - Je maakt calculaties e.d. en bespreekt in overleg afwijkende menu’s voor partijen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Werken bij de toekan betekent: werken bij het meest gastvriendelijke hotel van Nederland. Jouw positieve instelling sluit hier perfect bij aan. Je volgt een MBO Horeca-opleiding, bent ambitieus, weet van aanpakken en werkt graag in een team.

Wat biedt het bedrijf?

Het horeca vak leren binnen een geweldig team? Dat kan! - 4 verschillende outlets dus veel afwisseling en roulatie - Mogelijkheden tot extra trainingen - Doorgroeien met veel aandacht op persoonlijke ontwikkeling - Mogelijkheid tot leiding geven - Mogelijkheid op vaste aanstelling - Personeelsfeesten -en activiteiten - Ruime keuze in rooster zowel ochtend als avond, af en toe een weekend vrij - Meekijken op andere afdelingen binnen het hotel - Jong en dynamisch team! Heb je interesse in deze stageplek? Solliciteer dan direct via https://stagebijvandervalk.nl/l/nl/o/chef-de-partie-zelfstandig-werkend-kok-in-opleiding

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder