Zelfstandig werkend kok

Bij 13 Koken en leren bij het Parktheater Eindhoven

Ontdek jouw culinaire talenten in een dynamische omgeving! Bij het Parktheater bieden wij uitdagende stageplekken voor leerlingen basis kok mbo niveau 2 en zelfstandig werkend kok mbo niveau 3. Leer van ervaren chefs, ontwikkel jezelf en proef de smaak van de horeca- en theaterwereld! Solliciteer nu!

Naar wie zijn wij op zoek?

proactieve werkhouding, staat open voor feedback

Wat biedt het bedrijf?

Het Parktheater biedt leerling koks van Niveau 2 en 3 een inspirerende leeromgeving waar ze hun culinaire talenten kunnen ontwikkelen. Met begeleiding van ervaren chefs kun je jouw kookvaardigheden verbeteren en nieuwe technieken leren. Daarnaast bieden wij opleidingsmogelijkheden, een dynamische werkomgeving in de horeca- en theaterbranche en de kans om betrokken te zijn bij culinaire invullingen van evenementen en theatervoorstellingen. Kom bij ons groeien en excelleren in de wereld van koken en theater!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder