Kok

Blok63-S

Vind jij het leuk om in een groeiend bedrijf te komen werken die een stukje catering doen, voornamelijk lunch en evenementgericht ook 's avonds en in het weekend open zijn dan is dit wellicht iets voor jou. Het is een klein bedrijf dus er zal veel persoonlijke aandacht voor je zijn. Samen met onze 3 andere keukenmedewerkers zijn we nog op zoek naar een stagiaire . verder zullen de werktijden voornamelijk zijn van di-zo tussen 10.00 en 20.00 uur. Je helpt mee in de keuken met de catering, mise en place, lunch uitgifte en het opstarten en afsluiten van de keuken. Als je zelf ideeën/opdrachten hebt kunnen wij hier zeker in meedenken. Mocht jij je aanmelden als een duo (met een stageplek Gastheer/gastvrouw samen) dan is het zelfs mogelijk om je eigen menu te serveren op eigen avonden in ons restaurant inclusief alle bijbehorende begeleiding!

Naar wie zijn wij op zoek?

Gemotiveerd, vol energie, de keuze al op horeca hebt laten vallen.

Wat biedt het bedrijf?

Keuken is redelijk compact. We gaan er samen voor zorgen dat je schoolopdrachten goed uitgevoerd en geoefend worden. Eventuele vervolgstages ook mogelijk met lange termijnplan.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder