Manager / ondernemer horeca

Blok63-S Stageplek horeca-ondernemer/-manager. Eindhoven, Strijp-S

Vind jij het leuk om de mooiste figuren te maken in je cappuccino, de Latte's extra op te pimpen, bestellingen op het terras of in het restaurant op te nemen met de Handheld, gasten te bedienen, eten uit te serveren, cocktails te maken (ook alcoholvrij), kun jij de mooiste foto's maken van de gerechten en een eigen Social media campagne leiden? Vind jij dat de kaart nodig een update kan gebruiken? Of wil jij jouw eigen restaurant avonden draaien? Heb je zin om in een groeiend bedrijf te komen werken, waar je veel persoonlijke aandacht krijgt en hulp van iemand die deze diploma al gehaald heeft? Solliciteer dan snel en wij hebben een leuke stageplek voor jou. Werktijden liggen meestal tussen 10.00 - 20.00 uur. Zelf ook HOM gedaan bij DRP

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent enthousiast, vindt het leuk om in een klein team te werken, je bent flexibel in de uitvoering van je werk, elke dag is anders, klantgericht werken staat bij ons hoog in het vaandel, doe maar lekker gewoon en maak contact met je gasten, je vindt het leuk om in het culturele en creatieve hart van Eindhoven - Strijp-S - te werken met als hoogtepunten in het jaar de drukke Dutch Design Week.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je een stageplaats waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt alles mee, inkoop, marketing, keuken, etc. Ervaren collega's (klein hecht team) zijn zeer bereid om je taken uit te leggen.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder