Kok

Café 100 Watt Leerling kok niveau 2

Jij weet het als geen ander: zonder goede voorbereiding ben je nergens. Daarom begin je jouw werkdag met zorgen dat de mise en place helemaal klopt. De junior keukenmedewerkers kunnen altijd bij je terecht. Samen werken jullie aan prachtige gerechten voor het restaurant. Je bereidt ze zorgvuldig, en geeft ze pas uit als elk detail op het bord klopt. Want een goede maaltijd moet een onvergetelijke ervaring zijn. Heb je een goed idee, of een voorstel om nóg meer kwaliteit te leveren? Dan deel je het meteen met de Chefkok. Ook met de medewerkers in de bediening heb je een soepel contact, en je weet precies hoe je bestellingen aanneemt, controleert en distribueert. De keuken is bij jou in goede handen.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je bent woonachtig in de regio Eindhoven - Jij volgt een koksopleiding niveau 2 - Alles schoon & veilig? Productkennis en ervaring met HACCP is gewenst. - Stress in de tent? Niet bij jou. Je bent flexibel en stressbestendig. - Links of rechts? Zelfstandig maak je weloverwogen keuzes. - Je bent beschikbaar in het weekend - Jij weet alles van de producten die je gebruikt. Jij bent culinair goed onderlegd. Jij bent flexibel en je geeft nooit op. Bring it on! Jij houdt van hard werken. Jij hebt een positieve houding die je ook op het team overbrengt.

Wat biedt het bedrijf?

- Misschien wel jouw nieuwe werkgever - Een speciaalbier brouwerij met horeca — > uitgebreide menukaart - Waar je werkt in een enthousiast team binnen een groeiend bedrijf; - Waar jij van ons kunt leren en wij van jou kunnen leren; - Waar we allemaal de missie hebben om gasten blij te maken door middel van beleving met een lach; - Waar we werken volgens onze kernwaarden: Passie, Genieten, Groeien en Aandacht; - Waar we hele leuke personeelsfeestjes hebben. - Waar je bij al onze horeca bedrijven 20% korting krijgt!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder