Fifth NRE B.V. Enthousiast en leergierig ? Dan bieden wij jou: unieke locatie, leuk team en een geweldig leerjaar!
Fifth is een unieke locatie verstopt in het centrum van Eindhoven met 5 concepten onder 1 dak; een restaurant, bar, zalen, evenementen locatie en koffiebranderij. In ons restaurant serveren we eerlijke, ambachtelijke gerechten en in de trattoria bereiden we pizza en pasta. Als leerling kok ben je voornamelijk werkzaam in de keuken van het restaurant. Je assisteert de kok en keukenmedewerkers, voert basis bereidingen uit en leert over de bereiding van verschillende gerechten en kooktechnieken. Je zorgt voor de mise en place en het schoonmaken en schoonhouden van de keuken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Goed samenwerken, oog voor detail, stressbestendig en betrokken
Wat biedt het bedrijf?
Wij vinden waardering en met plezier naar je werk gaan erg belangrijk! Daarentegen moet er natuurlijk wel gewerkt, en natuurlijk ook veel geleerd worden. We hebben een ambachtelijk keuken en bereiden vis/ vlees, desserts, soepen en sauzen zoveel mogelijk zelf behalve brood en luxe patisserie. Er zijn door de diversiteit in concepten vele mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit