Leidinggevende keuken

Dinner in motion / Motion Experience Groei naar Leiderschap in de Keuken bij Dinner in Motion!

Als student of werknemer bij Dinner in Motion – een uniek restaurantconcept met een spectaculaire 360-graden beleving – draai je volledig mee in de keuken. Je begint je dag met de mise-en-place: voorbereiden, plannen en samenwerken om alles klaar te maken voor het avondservice. Samen met het team zorg je ervoor dat elk bord er niet alleen perfect uitziet, maar ook perfect past bij de beleving van de avond. Elk kwartaal ontwikkelen we een nieuw menu, waarbij je wordt aangemoedigd om mee te denken en je creativiteit te gebruiken. In de keuken krijg je de kans om een breed scala aan technieken onder de knie te krijgen We dagen je daarbij ook regelmatig uit met blackbox-opdrachten of creatieve challenges. Bij Dinner in Motion is er volop ruimte om te leren, ontdekken en groeien in een team waar plezier en kwaliteit samenkomen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een gemotiveerde leerling met een passie voor koken én de ambitie om zich te ontwikkelen tot een leidinggevende in de keuken. Je hoeft nog niet alle vaardigheden te beheersen, maar je hebt wel een enorme drive om te leren, te groeien en uiteindelijk een rol als inspirator en aanvoerder in de keuken te vervullen. Je bent bereid om zowel in de keuken als op het gebied van organisatie en leidinggeven stappen te zetten en verantwoordelijkheid te nemen. Je hebt een oprechte liefde voor het vak en staat te popelen om nieuwe technieken en kennis op te doen. Je wilt jezelf ontwikkelen in de rol van leidinggevende en bent gemotiveerd om te ontdekken waar jouw kracht als toekomstige chef ligt.

Wat biedt het bedrijf?

Kans op vaste aanstelling, hecht team, werken op een manier die je waarschijnlijk nog nooit hebt meegemaakt én in een unieke omgeving!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder