Hotel The Match B.V. Management Stage / Internship
Management Stage / Internship Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage voor jouw horeca, hotellerie of luchtvaart opleiding? Wij willen aan jou graag alle ins en outs van het hotelvak leren! Wat voor een stagiaire zoeken wij? Jij bent een sprankelend persoon die heel graag het hotelvak zou willen leren. Het allerliefste leg jij de gasten in de watten en zorg jij dat ze een fijn verblijf hebben. Wij zien graag personen die vragen stellen om zodoende meer te leren. Vanzelfsprekend steek jij graag de handen uit de mouwen om allerlei taken aan te pakken zoals bediening, schoonmaken en receptietaken. Om veel te kunnen leren is het belangrijk om minimaal 3 maanden stage te kunnen lopen. Wat breng jij mee? Bezig met de opleiding m.b.t. de horeca-, hotel- of toeristische sector Sociaal en communicatief sterk Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling als in geschrift) Flexibel inzetbaar (in de horeca heb je namelijk onregelmatige diensten van maanda
Naar wie zijn wij op zoek?
Management Stage/Internship in het kort Eerste aanspreekpunt voor gasten en medewerkers Draait onder begeleiding mee in de receptie inclusief administratieve werkzaamheden Mag onder begeleiding leidinggeven, begeleiden en instrueren van medewerkers Checken/controleren van de hotelkamers i.s.m. met de hoofd huishoudelijke dienst
Wat biedt het bedrijf?
Hotel The Match in Eindhoven is een supergaaf nieuw designhotel in de authentieke en gezellige wijk "De Bergen", tussen de leuke restaurants, hippe winkels en trendy coffeebars. We hebben een leuk en gezellig team die altijd voor elkaar klaar staat.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat