Manager / ondernemer horeca

Restaurant de Luytervelde Enthousiaste (toekomstig) horecamanager gezocht

Ben jij een enthousiaste horecamanager in de dop en wil je de fijne kneepjes van het vak leren in een hoogwaardig restaurant? Bij De Luytervelde in Eindhoven bieden we jou de kans om stage te lopen in de bediening. Wat ga je doen? Tijdens je stage ben je het gezicht van ons restaurant en zorg je samen met ons ervaren team voor een onvergetelijke ervaring voor onze gasten. Je leert alles over gastvrijheid, het serveren van gerechten en wijnen, en hoe je met passie en professionaliteit het verhaal van onze gerechten vertelt. Daarnaast krijg je inzicht in de organisatie van de bediening en werk je nauw samen met de keukenbrigade om onze service naar een hoger niveau te tillen. Wie zoeken wij? Je volgt een horecaopleiding en bent op zoek naar een leerzame en uitdagende stage. Je bent leergierig, gastvrij en hebt een passie voor de horeca. Flexibel inzetbaar en een echte teamspeler. Zin om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen in een professionele omgeving.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent: - Gemotiveerd, representatief en gastgericht. - Flexibel inzetbaar (dag/avond/ weekenden en ook op feestdagen) - Je beheerst de Nederlandse taal.

Wat biedt het bedrijf?

Een plek in een warm en professioneel team. Intensieve begeleiding om jouw talenten te ontwikkelen. Ervaring opdoen in een gerenommeerd restaurant met een focus op culinaire perfectie. Mogelijkheid om je netwerk in de horeca uit te breiden.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder