Manager / ondernemer horeca

Thym by Parkzicht Stagiair assistent restaurant manager > In het leukste team

Als assistent restaurant Manger ondersteun je de restaurant manager in alle operationele restaurant activiteiten. Je stuurt samen een team aan van 25 collega’s en je werkt hierbij nauw samen met de chef kok en de sous chef. Je bent 4 a 5 dagen per week aanwezig en op de juiste momenten bevind je je op de vloer bij jouw team en gasten. Jij bent een geboren gastheer/vrouw. Je geniet van het werk op de vloer en weet precies wat er nodig is om de dag/avond vlekkeloos te laten verlopen. Je assisteert met leiding geven, aansturen en motiveren. Je doet dit met enthousiasme en een grote glimlach op je gezicht. Een probleem zie jij als een uitdaging. Je hebt relevante kennis over wijnen en gerechten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent die enthousiasteling die zin heeft om aan de slag te gaan! Je hebt oog voor detail, een groot inlevingsvermogen en bent een echte teamplayer. Je wil graag verder leren en ontwikkelen en je collega's inspireren met jouw enthousiasme en kennis.

Wat biedt het bedrijf?

- Een fijne motiverende werksfeer - Leuke gasten, veel vaste gasten! - Eerlijke urenregistratie en normale werktijden - Trainingen, opleiding en cursussen! - Tijdig gemaakte roosters - Mogelijkheden voor een flexibel rooster - Veel mogelijkheid tot inbreng, meedenken - Eigen verantwoordelijkheden en vrijheden - Doorgroeimogelijkheden - Werkweek van 32 a 38 uur

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder