Manager / ondernemer horeca

WTC-E Zakensociëteit Uitdagende stage in de wereld van businessevents & netwerkuitbreiding.

Gezien de werkzaamheden gaat de voorkeur gaat uit naar studenten van het laatste leerjaar niveau 4. Tijdens deze uitdagende stage gaan studenten aan de slag met diverse projecten en de organisatie van events passende bij de betreffende opleiding. Mocht het gaan om de opleiding bedrijfsadministrateur, dan ga je aan de slag met de financiële administratie zoals; ledenadministratie, urenregistratie, samenstellen van begrotingen voor events en de financiële afwikkeling.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Enthousiast - Representatief - Creatief - Collegiaal/samenwerken - Flexibel - Betrokken - Energiek - Organiseren

Wat biedt het bedrijf?

- Je werkt samen met een dynamisch team; fulltime medewerkers, maar ook andere studenten - Het kantoor is gevestigd in een actieve omgeving - Voldoende mogelijkheden om je netwerk uit te breiden; contact met bedrijven en ondernemers

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder