De Eendracht in van Bleiswijk Leer leidinggeven bij de Eendracht!
We gaan je leren de drijvende kracht achter een team van enthousiaste medewerkers te worden! Zelf weet jij hoe je een wijk of de bar perfect draait, dit deel jij dan ook graag met anderen. Naast het zorgen voor de gasten die er al zijn, denk jij al na over de gasten die gaan nog gaan komen... van tweede ronde lunch of diner, tot vergaderingen en feesten in 1 van onze zalen. Jij krijgt en neemt verantwoording voor jouw eigen diensten, jouw team en natuurlijk jouw gasten! Door de juiste toppers op de juiste plek te zetten, zorg jij voor de constante en kwalitatieve service die onze gasten van ons gewend zijn. Bij De Eendracht houden we ervan om mensen op te leiden! Na de opleiding zijn ook de doorgroei mogelijkheden eindeloos
Naar wie zijn wij op zoek?
Functie-eisen: Je hebt positieve energie, je helpt anderen graag, en hard werken met veel plezier zijn voor jou geen vreemde eigenschappen. Je bent stressbestendig. Je bent gastgericht. Communicatief vaardig en sociaal ingesteld. Bovenal heb je een big smile en plezier in het gastencontact. Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring. Uitkomsten; Je bent gastvrij naar zowel gast als collega. Je kan ‘upsellen’ zonder de gastvrijheid uit het oog te verliezen. Je communiceert tijdens het werk professioneel met gast, collega en leidinggevende. Je neemt verantwoordelijkheid voor de persoonlijke ontwikkeling
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden je de mogelijkheid om te ontplooien in een veelzijdig en dynamisch bedrijf. De Eendracht is onderdeel van Het Horeca Kantoor, een jong, professioneel en hard groeiende hospitality organisatie met meerdere locaties in en rondom Amsterdam. We bieden een werkomgeving waar eigen initiatief beloond wordt met oneindig veel doorgroeimogelijkheden.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring