Restaurant By N.A.P. Restaurant Bij N.A.P. (Mooi restaurant aan de haven van Enkhuizen!)
Je komt meewerken in ons kleine bedieningsteam. BIJ N.A.P. is een klein en knus restaurant met binnen plek voor ongeveer 50 gasten. Het terras telt zo'n 60 zitplaatsen. In de herfst/winter zal vooral binnen gedraaid worden, vanaf de voorjaar/zomer is het voornamelijk terras. De keuken kookt voornamelijk Frans en alles is ambachtelijk waardoor je altijd met verse mooie producten werkt en dus mooie gerechtjes naar tafel brengt. Je zult voornamelijk kennis op doen over gastvrijheid, dit staat hoog in ons vaandel. We hebben een mooie wijnkaart waar je meer over gaat leren. Overdag serveren we koffie met gebak, lunch, borrels en diner. Het is een informeel restaurant met een wat hoger segment. Je gaat pas lopen, drankjes lopen, bestellingen opnemen, bardienst draaien en bij interesse mee helpen met de socials. Bij ons heb je de ruimte om te leren wat voor zowel jou belangrijk is, als voor ons!
Naar wie zijn wij op zoek?
Je beschikt over een positieve, enthousiasme, vrolijke, leergierige houding. Een vlotte babbel, oog voor detail en staat open voor inbreng van je creatieve ideeën.
Wat biedt het bedrijf?
Het leerbedrijf biedt doorgroeimogelijkheden bij wederzijdse tevredenheid; je kunt een vaste aanstelling krijgen. Wij hebben een enorm gezellig en jong team. Je deelt uiteraard mee in de (hoge) fooien.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Met uitzicht op een vaste baan