Restaurant By N.A.P. Wij hebben weer ruimte voor enthousiaste leerlingen!
In de keuken: de student leert in eerste instantie mee te helpen met de mise en place en aan de koude kant, denk aan het maken van voorgerechten, salades, desserts en lunch gerechten. Later leert hij/zij ook de kneepjes aan de warme kant. Ook bestellen, en het ontvangen van de bestelling. Meedenken aan nieuwe gerechten voor de kaart of voor het verrassingsmenu. Maar ook het snel en efficiƫnt werken, met enthousiasme en passie. Bediening: het mee draaien in de operatie aan de voorkant. Van het ontvangen van de gasten tot het afscheid. Met alles daartussen in. Bestellingen opnemen, drankjes maken achter de bar of inschenken aan tafel. Of het lopen van de drankjes of de gerechten van de pas. Jij hebt een glimlach waar iedereen blij van wordt! Het verdiepen in stof is ook mogelijk, zoals wijnen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Enthousiasme, passie, stressbestendigheid, sociaal, collegiaal en een vleugje humor!
Wat biedt het bedrijf?
Een goede veilige leeromgeving waar de leerling veel zal leren op verschillende gebieden. Ruimte voor creativiteit, passie en ambitie. Bij ons aan de haven ben je meer dan een student! En is er ruimte voor doorgroeien.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Met uitzicht op een vaste baan