Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Steakhouse El Gaucho

Wij zoeken een leergierige student die zijn of haar capaciteiten in het vakgebied gastronomie wil verbeteren in een klein maar hecht bedieningsteam. De functie houdt uitsluitend avondwerk in aangezien het restaurant alleen voor diner is geopend. Daarnaast moet je bereid zijn in het weekend te willen werken. In ons team werken zowel jongeren met weinig ervaring als ouderen met veel ervaring. Aangezien het restaurant een familiebedrijf is, hangt er een informele sfeer ondanks dat het restaurant opereert in het hogere middensegment. Er is in het bedrijf veel productkennis aanwezig met betrekking tot dranken als wijn, bier en gedestilleerde dranken en eten waaronder steaks en andere soorten vlees. Hier kun je als student veel van leren.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een leerling met een leergierige en enthousiaste werkhouding. Daarnaast zoeken we iemand die proactief is en durft om nieuwe vaardigheden en technieken in de praktijk toe te passen, ook als dat kan leiden tot het maken van fouten. Verder zoeken wij iemand die teamgericht kan werken in een klein maar hecht team. Tot slot zoeken we iemand die om kan gaan met kritiek en die kritiek zelfs gebruikt om zichzelf te verbeteren.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder