Bistro T-Bone Jou studie ontwikkelen met een topstage?
De leerling gaat gedurende periode van zijn stage meedraaien met de mise en place, daarna wordt onder begeleiding meegedraaid aan de koude kant (voorgerechten \ desserts). Naast de vaste werkzaamheden is er ruimte om aan opdrachten te werken. De leerling staat onder begeleiding van 4 zelfstandig koks.
Naar wie zijn wij op zoek?
De student dient flexibel te zijn (werkweek donderdag - maandag). Leergierigheid is een pré. ook verwachten wij dat hij\zij creatieve invloed heeft.
Wat biedt het bedrijf?
Wij hebben een gezellige bistro met een grill midden in ons restaurant, de keuken is klassiek frans gericht. Alles wordt ambachtelijk bereid, we hebben een hecht team van 4 zelfstandig koks die allemaal begonnen zijn als leerling. Wij bieden de kans om jezelf te ontwikkelen met zicht op doorgroei mogelijkheden.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers