De Ossenstal Word jij onze nieuwe kok?
Naast het voltooien van opdrachten in je BPV-boek, neem je deel aan het werkrooster. Dit betekent dat je een breed inzicht krijgt in de verschillende aspecten van de keuken. Je zult diverse taken uitvoeren, waaronder voorbereidende werkzaamheden, het wassen en snijden van ingrediënten, het voorbereiden van maaltijden, het mengen van ingrediënten, en meer. Bovendien krijg je de kans om verschillende gerechten te bereiden volgens de recepten van Ossenstal, te helpen bij het doorgeven van bestellingen en samen met je collega's de keuken aan het einde van de werkdag schoon te maken. Jouw bijdrage aan de keuken draagt bij aan het creëren van een positieve ervaring voor de gasten, die met een glimlach op hun gezicht naar huis gaan.
Naar wie zijn wij op zoek?
- Je houdt van aanpakken en hard doorwerken - Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit - Je bent bereid om ook in de weekenden te werken - Je bent enthousiast en je kunt dit enthousiasme overbrengen op anderen - Je houdt van pannenkoeken
Wat biedt het bedrijf?
- De leukste collega’s en lekkere lunches tijdens werktijd - De mogelijkheid om na je stage bij De Ossenstal te blijven werken - Een duidelijke uitleg over de werkwijze binnen De Ossenstal - Een gevarieerde baan waarbij geen dag hetzelfde is - Een leuke stageplaats middenin de natuur - En natuurlijk een maandelijkse stagevergoeding
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan