Meewerkend horeca ondernemer

Ribhouse Texas Wanted - Horecatalent gezocht!

Bij ons krijg jij een praktijkgerichte, brede opleiding waar je niet alleen het vak leert met bestellingen opnemen en uitserveren van gerechten. Wij betrekken jou ook bij alle werkzaamheden voor en achter de schermen en hoe een horecabedrijf werkt. Tevens leer je veel over de producten die wij gebruiken en bereiden. Ook leer jij om creatief en zelfstandig te werken zodat je met gemak onze gasten kan bedienen.

Naar wie zijn wij op zoek?

motivatie, positieve uitstraling en stressbestendig

Wat biedt het bedrijf?

WIE ZIJN WIJ? Ribhouse Texas is een Amerikaans grillrestaurant, gevestigd sinds 2000 in Epe op de Veluwe. Het restaurant is geheel aangekleed als themarestaurant in authentiek country & westernstijl. Wij zijn zeven avonden per week geopend, gezellig, uniek, vertrouwd en gastvrij! Wij hebben een hoge maatstaf aan kwaliteit en werken uitsluitend met verse producten. Kom aansluiten bij ons leuke professionele team van ervaren collega’s en tevens gemotiveerde studenten en scholieren! Onze filosofie is dat wij veel tijd en aandacht aan ons team besteden, zodat iedereen zich op zijn plek voelt. Tevens maken wij het gezellig met o.a. teamuitjes, “Spare ribs Sunday”- een vrijwillige weekafsluiting op zondag om samen met het team na te zitten.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder