Meewerkend horeca ondernemer

Ribhouse Texas Wanted - Horecatalent gezocht!

Ribhouse Texas is een erkend leerbedrijf. We hebben veel ervaring met het opleiden van leerlingen in de bediening en keuken. Jouw nieuwe collega’s staan te trappelen om jou de kneepjes van het vak te leren! Het leuke aan leerling zijn bij Ribhouse Texas is dat je werk divers is. We gaan je uitgebreid het vak leren zoals zelfstandig wijk lopen (drankjes uitserveren, bestellingen opnemen). We leren je hoe je goed kunt Mice en placen en hoe je op een correcte manier het restaurant afsluit. Mocht er interesse zijn dan kun je ook deels meelopen aan de achterkant van het bedrijf zoals de bestellingen, HR etc. Met andere woorden genoeg mogelijkheden om te leren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een gemotiveerde leerling met positieve uitstraling en stressbestendig

Wat biedt het bedrijf?

WIE ZIJN WIJ? Ribhouse Texas is een Amerikaans grillrestaurant, gevestigd sinds 2000 in Epe op de Veluwe. Het restaurant is geheel aangekleed als themarestaurant in authentiek country & westernstijl. Wij zijn zeven avonden per week geopend, gezellig, uniek, vertrouwd en gastvrij! Wij hebben een hoge maatstaf aan kwaliteit en werken uitsluitend met verse producten. Kom aansluiten bij ons leuke professionele team van ervaren collega’s en tevens gemotiveerde studenten en scholieren! Onze filosofie is dat wij veel tijd en aandacht aan ons team besteden, zodat iedereen zich op zijn plek voelt. Tevens maken wij het gezellig met o.a. teamuitjes, “Spare ribs Sunday”- een vrijwillige weekafsluiting op zondag om samen met het team na te zitten.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder