Zelfstandig werkend kok

Grand Cafe De Posthoorn Geweldige leerplek voor een aankomend zelfstandig werkend kok bij dynamisch Grand Cafe Restaurant op een historische plek in Epe met zicht op vaste baan.

Grand Cafe de Posthoorn is "the place to be" in Epe en dat al sinds 1736! Ervaar de dynamiek van een hoge standaard vers gemaakt eten uit de keuken met die van gezelligheid en drukke borreltijd waarbij elke dag een verrassing is qua aantal gasten, hectiek en intensiteit. Onze chef-kok is gespecialiseerd restaurant kok niveau 4, leermeester en heeft zijn sporen verdiend ondermeer als chef-kok bij 't Soerel en Villa Heidebad. Onze keuken is klein maar efficient . Samen met jou zijn er 3 koks waarbij je de drukke tijden met z'n tweeën staat samen met iemand in de spoelkeuken. Een supergave en gezellige plek waar je in korte tijd heel veel kunt leren. Durf je het aan?

Naar wie zijn wij op zoek?

Ambitieus, passie voor koken, leergierig, oog voor detail, vrolijk, creatief, bereid alles aan te passen, respectvol, bestand tegen hectiek en variatie in werkzaamheden en druk

Wat biedt het bedrijf?

mogelijkheid om je te bekwamen in het beroep van kok onder leiding van een ervaren hoogopgeleide chef-kok met ruime ervaring en het restaurantwezen en ook in het begeleiden als leermeester. Je werkt in een team met, naast de chef-kok, een zelfstandig werkend kok en op drukkere tijden assistenten in de spoelkeuken. De dynamiek van een gemengd restaurant-cafe bedrijf is bijzonder en vraagt veel van je aanpassings- en improvisatie vermogen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder