Witte Berken Natuurhotel Restaurant
Wat ga je doen? Samen met het team zorg je voor een unieke gastbeleving door hen op juiste manier te ontvangen en een onvergetelijke service te bieden Je ontvangt en begeleidt zakelijke gezelschappen (vergaderingen) en groepen (banqueting) Je neemt Restaurantbestellingen op bij onze gasten en weet te adviseren over onze menu- en wijnkaart en serveert drankjes en gerechten Je weet het overzicht te houden, ook in een druk restaurant en weet op de wensen van de gasten in te spelen Je verzorgt mise en place van ons Restaurant, Loungebar en zalen Op mooie avonden steek je het kampvuur aan en deel je marshmallows uit en begeleid je gasten tijdens een fakkeltocht Je weet eventuele problemen op te lossen, waarbij je onze gast op de eerste plaats zet
Naar wie zijn wij op zoek?
Wat breng je mee? Gastvrijheid is jouw natuurtalent. Je bent gastvrij op een natuurlijke en representatieve manier Je vertelt met passie over de gerechten en producten en helpt gasten op weg in de omgeving binnen onze belofte ‘proef en ontdek de natuur’ De woorden teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit zijn op jou van toepassing Je beschikt over MBO werk- en denkniveau
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan