Witte Berken Natuurhotel Restaurant Manager / ondernemer horeca - Is gastvrijheid je natuurtalent?
Wil je in het eerste Natuurhotel van Nederland gasten in de watten leggen? Tijdens je studie (BBL, Bol, Stage) kan je in een klein familiehotel kan je echt het verschil maken in onze bewuste en eigentijdse gastvrijheidsvisie. Sinds de overname en grondige renovatie in de zomer van 2021 ontvangen Jan en Margreet Paauwe, samen met een betrokken team, gasten in het vernieuwde 4* hotel en restaurant met de belofte ‘proef en ontdek de natuur’. Als uitvalsbasis voor de buitenmens en levensgenieter helpen we gasten op weg om het buitenleven te ontdekken en verwennen we ze met de lekkerste smaken uit de natuur op het bord. Witte Berken Natuurhotel is op zoek naar jonge natuurtalenten om het team te versterken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wat breng je mee? • Gastvrijheid is jouw natuurtalent • Je bent ondernemend, een echte aanpakker
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden wij? • Een werkplek op één van de mooiste plekken van de Veluwe • Witte Berken Natuurhotel is volop in ontwikkeling met veel mooie plannen voor de komende jaren die je mee helpt realiseren • De mogelijkheid om je te verbreden en verdiepen in kennis en vaardigheden • Een fijne werksfeer met enthousiaste betrokken collega’s
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten