Hotel Restaurant Gerardushoeve
Het mee helpen in een super leuk jong keukenteam, waar 3 goede leermeesters aanwezig zijn! De keuken is super modern met de aller nieuwste apparatuur! Druk bedrijf waar teamspirit heel belangrijk is! In dat jaar begeleiden we jouw in het leren van jouw taken zodat je een top basis heb om verder te gaan in dit mooie vak.
Naar wie zijn wij op zoek?
Als leerling zelfstandig werkend kok beschik je over voldoende kennis- en basis keukentechnieken om onder begeleiding van een chef de parti op een parti mee te kunnen werken. Ook verwachten wij zelfstandigheid in bijhouden van opdrachten van je opleiding, hierbij kun je terug vallen op de ruime kennis van de leermeesters binnen on bedrijf!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers