Kok

De Huyskamer Esbeek B.V. (KEUKEN) VIER DAGEN WERKEN, EEN WEEKENDDAG VRIJ EN TOCH JE PASSIE UITVOEREN IN DE HORECA? DAT KAN!

Ben jij de ster die we zoeken in onze keuken? Kun jij goed overweg met koksmessen, hete fornuizen en ben je in staat de flauwe humor van de chef op smaak te brengen? Wij zoeken collega’s om dit nieuwe avontuur mee aan te gaan!

Naar wie zijn wij op zoek?

Gastvrij, perfectionistisch, gezellig en leergierig.

Wat biedt het bedrijf?

Volop doorgroeimogelijkheden binnen alle filialen van De Huyskamer en een hele gezellige leerplek! Daarnaast werken wij volgens 'het nieuwe normaal'; vier dagen werken, drie dagen vrij, waarvan een weekenddag.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder