Kok

Herberg Den Hemel Herberg den Hemel - een leerplaats waar je nog jaren met plezier aan terugdenkt!

We nemen je graag mee in ons keukenteam. Onze drie chefs hebben allemaal hun eigen kwaliteiten, waar ze je graag over leren. We beginnen het schooljaar met het leren kennen van het bedrijf, de collega's en alle gerechten. We werken naar het moment toe waar je je eigen maandelijks gerecht bedenkt, calculeert en opmaakt en samen met een van de chefs de warme kant draait tijdens de avondspits. We waarderen het als je eigen initiatief toont, maar als je dat nog moeilijk vindt, helpen we je graag hoe dit aan te pakken. We nemen door waarom voorraadbeheer belangrijk is en leren je tools om dit makkelijk inzichtelijk te houden. We leren je wat leidinggeven is, wat de verschillende leiderschapsstijlen zijn en zoeken met je uit wat jouw stijl is. Ook op persoonlijk vlak zien we graag groei. Je geeft aan waar je valkuilen liggen en hopelijk ben je na dit leerjaar daar een stuk verder mee. Naast dit allemaal bieden we je een gezellige leerplaats aan, vol leuke collega's.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je vind het belangrijk dat de gasten een topmiddag/-avond hebben en wil Herberg den Hemel elke dag een beetje beter maken. Je wil graag plezier hebben tijdens het werk en vind het leuk om hard te werken. Je zet graag een stapje extra voor je collega's en waardeert het als zij dat voor jou doen. Nieuwe gerechten verzinnen of huidige gerechten beter maken vind je leuk en je wordt er blij van als 'jouw' gerecht wordt besteld. Een drukke avond goed uitvoeren maakt je trots op het team en geeft je voldoening.

Wat biedt het bedrijf?

Herberg den Hemel geeft je 60 gezellige collega's die samen een hecht team vormen. Buiten dat we hard werken samen, maken we veel plezier, zowel tijdens als na het werk. We zorgen voor persoonlijke begeleiding en voor zowel professionele- als persoonlijke groei.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder